al contingut a la navegació Informació de contacte

La Cantera Rural

Xalet vacacional
La Cantera Rural és un allotjament vacacional de lloguer íntegre amb piscina pròpia, situat a Vinaixa,un lloc molt tranquil per poder descansar amb comoditat. És una casa de luxe pensada per al benestar de les persones, i el seu interior és un espai cultural sobre la pedra natural. 
És un lloc especial en el qual trobar la tranquil·litat i comoditat al costat d’una zona rural on poder descansar i gaudir d'una privacitat i intimitat de somni. Dins de La Cantera  trobaràs diferents zones per gaudir de moltes activitats diferents, com pot ser a l'interior de les habitacions la cromoteràpia, els televisors intel·ligents connectats a Internet, la cuina totalment equipada, bugaderia complerta, bonica cuina i un ampli saló.
Zona Spa i Sauna (interior).
Si el que busques és un remei per descansar i relaxar-te, la sauna és la solució perfecta. De vegades, el cos necessita parar i respirar una mica. A més, entre els múltiples beneficis de la sauna, es troben el alleujar el dolor, millorar el rendiment esportiu, reduir temporalment els símptomes de l'refredat i també els nivells d'estrès, aconseguint una sensació de relaxació i benestar.
A la zona exterior es pot gaudir d'una carpa de 32 m2, gran barbacoa de 5 m de llarg, zona de la piscina realitzada en el seu exterior i interior de marbre travertí amb una zona de platja per als més petits. La piscina té l'aigua salina per gaudir del confort, comoditat i desinfecció de l'aigua. La zona reservada per als nens inclou un parc perquè puguin gaudir de diferents activitats.

Pisc nit.jpg

Document Actions