al contingut a la navegació Informació de contacte

Carnet

- El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació.

- El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans. Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

- El carnet és personal i intransferible. L'ús del carnet suposa l'acceptació de la normativa establerta per cada biblioteca. Podeu sol·licitar-lo omplint un d'aquests formularis i presentant-los a la biblioteca que vulgueu utilitzar habitualment. Els trobareu en català, castellà, aranès i anglès.

- Haureu de presentar algun d'aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat.

- En el cas dels menors de 14 anys cal que els pares o tutors signin l'autorització.

Les dades que se sol·liciten s'incorporaran al fitxer del Sistema de Gestió Bibliotecària creat per a la gestió dels serveis que s'ofereixen als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya. Podran ser comunicades a organismes públics amb finalitats de gestionar i oferir aquests serveis. En omplir i presentar aquest formulari entenem que ens atorgueu el vostre consentiment per portar a terme aquest tractament.

A la vostra Biblioteca podreu consultar les dades, rectificar-les, oposar-vos al seu tractament i cancel·lar-les. També podeu exercir aquests drets adreçant-vos al responsable del fitxer: Generalitat de Catalunya. Servei de Biblioteques, Pl. de Salvador Seguí, 1-9 08001 Barcelona, telèfon.: 93 316 27 40 cbbarcelona.suport@gencat.cat