al contingut a la navegació Informació de contacte

Supernit a les biblioteques

El divendres 19 de maig, la biblioteca Màrius Torres va acollir la Supernit a les biblioteques del SX3.

DIMARTS 23 MAIG 2023

El passat divendres 19 de maig, la biblioteca Màrius Torres es va sumar a la tercera edició de la Supernit a les biblioteques del SX3 i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

La Supernit es va seguir en més de 200 biblioteques de Catalunya i va comptar amb una participació d’11.000 seguidors del Titó. A Vinaixa va tenir una assistència d'unes 60 persones. 

Aquest cop, l’animació de la Supernit ha arribat amb el personatge del Titó, que amb el seu amic John C. convida els infants a anar d’excursió a la biblioteca, on gràcies als llibres es pot viatjar a diferents mons. Aquest és el fil conductor de la cançó i el videoclip “La biblioteca està plena de llibres”, protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del “Fa la la”, que s’ha convertit en la banda sonora de la Supernit, que els més petits s’han atrevit a cantar i ballar després d’assajar coreografia.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i la CCMA en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat per fomentar la lectura entre els nens i nenes.