al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Vinaixa 2019

DIMARTS 13 AGOST 2019

És un plaer poder adreçar-me a vosaltres per presentar el programa d’activitats i actes culturals de la Festa Major.

L’equip de govern del Grup de Compromís engeguem amb molta il·lusió aquesta etapa, un nou repte amb l’objectiu d’avivar el neguit que portem dins nostre, un neguit de sentiment i afecte a Vinaixa i que poc a poc volem transmetre a tots vosaltres i entre tots fer-lo realitat.

Estem a les portes dels dies més esperats de l’estiu. Dies en que passar-s’ho bé i gaudir és finalitat de tots. Darrera nostre deixem part d’un estiu que hem pogut gaudir i participar en moltes i diferents activitats que s’han programat.

Hem recuperat i formalitzat la tradicional Comissió de Festes que és oberta a totes i tots els veïns. Formada de voluntàries i voluntaris que aporten el seu gra de sorra, les seves inquietuds i junts canalitzar, organitzar i enllestir els actes, les activitats, els tallers, les xerrades, les audicions, ...

La Comissió ha hagut de treballar a corre-cuita per enllestir el programa que teniu a les mans, el seu desig és que participeu dels més actes possibles, que us complaguin i omplin de goig i d’alegria.

Crec que gaudir junts d’uns bons dies de festa i deixar la rutina de cada dia és bo i saludable per totes i tots, compartir-ho amb els familiars, amics i coneguts ens fa més feliços.

Dels actes que trobareu al programa voldria esmentar el pregó de Festa Major a càrrec de Na Teresa Jové Tarragó. Amb més novetat us proposem la festa dels colors, la primera trobada de gegants i caps grossos, el parc inflable per a gent no infantil, el corre-bars, la sessió de foc i percussió que tancarà el dissabte, ...

Finalment, voldria destacar i animar-vos a que adquiriu la camiseta, el barret de palla i el got dissenyats per l’ocasió i amb molt d’esforç de la comissió. En aquest cas, el got és el primer gra de sorra en el que per nosaltres, és una prioritat, el reciclatge i la reducció de deixalles, així doncs, animo a que tots l’utilitzem.

L’Ajuntament i la Comissió de Festes us desitja de tot cor que gaudiu d’una molt bona i divertida FESTA MAJOR!

Josep Ma Tarragó i Clivillé. Alcalde de Vinaixa

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges