al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa major 2021

Programa de la festa major 2021

DILLUNS 23 AGOST 2021

Benvolgudes vinaixenques i vinaixencs

S'acosta el final de l'estiu, i amb ell arriba la nostra Festa Major. Moments que esperem totes i tots per reunir-nos en família, amb amigues i amics i per gaudir amb totes i tots.

L'any passat ja vàrem haver d'adaptar la nostra Festa Major a nous temps, pensant que potser era un fet puntual, però un any després hem de tornar a programar actes diferents. Destacar el gran esforç realitzat per la comissió de festes i l'Ajuntament per organitzar els diferents actes. La necessitat de buscar el moment de gaudir i no pensar en res més i, per altra banda, l'equilibri amb les mesures de seguretat exigides han fet que la Festa Major tornés a ser diferent.

Aquest any, l'Ajuntament està realitzant la tan esperada reforma del Bar Sol durant l'estiu, aprofitant que les piscines estan obertes. S'espera la reobertura passada la Festa Major. Les mesures COVID actuals, limiten l'assistència de les persones al Casal vinaixenc i per tant, s'han organitzat gairebé tots els actes i activitats a la zona d'esbarjo.

No es pot oblidar donar ànims i força a les persones i famílies que, d'una forma o l'altra, els ha afectat algun dels efectes de la pandèmia. Una abraçada molt forta!

També recordar les mesures vigents que hem de seguir totes i tots i que, el correcte seguiment individual ens durà a l'èxit col·lectiu del poble. Així doncs, apel·lar a la responsabilitat de totes les vinaixenques i vinaixencs per poder controlar i minvar la propagació del virus.

Finalment, demanar a totes i tots comprensió i col·laboració, ja que la participació en els actes serà diferent d'altres edicions, amb el control d'accés i la distància social. Ara bé, us animem a participar-hi i de ben segur, que, malgrat que sigui per uns instants, us compensarà gaudir de cada acte!

Josep M. Tarragó Clivillé

Molt bona Festa Major!!!