al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa Major 2018

Festa Major de Vinaixa. Dies 25, 26 i 27 d'agost

DILLUNS 03 DESEMBRE 2018

Vinaixencs i vinaixenques,

 Ja sacosta la Festa Major, la festa de tots i per a tothom, que ens convida a gaudir del nostre poble, dels nostres carrers i dels indrets més bonics de Vinaixa, que esperem recórrer i compartir aquests dies de gresca amb activitats de tota mena.

 Enguany, des de lAjuntament, i a través daquest llibret que teniu a les mans, volem destacar la feina de totes les persones que han dedicat part del seu temps a embellir el nostre poble dins el marc del concurs Garrigues en Flor. Han aconseguit que racons del nostre entorn llueixin com mai i és per això que els hem destar agraïts com a convilatans.

 Al llarg de tot lestiu, a Vinaixa, sorganitzen actes diversos per a tots els públics, amb la voluntat que la gent del poble i els que ens visiten a lestiu, sentin que som gent acollidora i amb empenta, amb ganes de participar i fer coses. I no se macut un millor colofó per a aquest objectiu que la nostra Festa Major.

 Així, des de la Regidoria de Festes (amb la col·laboració de les entitats del poble i la sempre apreciada ajuda de particulars) us proposem un seguit diniciatives engrescadores: concert, balls, correfocs, parc aquàtic, commemoració dels 700 anys de lesglésia de Vinaixa... per tal que en la mesura del possible tots puguem fer-nos nostra la festa major i puguem viure duna manera especial els darrers dies daquest calorós estiu.

 Us convido a assistir als actes que hem programat, a ser part de la festa, i a fruir daquestes jornades de celebració en què tots ens retrobem amb amics i familiars i també amb el nostre poble.

 En nom meu, i de tot lAjuntament, us desitgem una bona Festa Major 2018.

Jordi Sarlé Gallart