al contingut a la navegació Informació de contacte

Exposició AIGUA a la biblioteca

La mostra, que proposa una selecció de 156 llibres per a totes les edats, es pot visitar a la Biblioteca Màrius Torres fins al 28 de juny

DILLUNS 13 JUNY 2022

L’aigua és un recurs que serveix per fer passar la set, refrescar-se, nedar, rentar, surar, jugar, viatjar, pintar, cuinar... Poques coses poden fer tant! Explorar aquest recurs des de diferents punts de vista i afavorir un apropament crític dels infants i joves a la nova cultura de l’aigua a partir d’una àmplia selecció de llibres per a totes les edats és l’objectiu de l’exposició “Aigua”, que avui arriba a Vinaixa. La Biblioteca Màrius Torres continua la itinerància a les comarques de Lleida d’aquesta mostra organitzada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i la Central de Biblioteques de Lleida.  

Ideada i dirigida per l’escriptor i bibliotecari Pep Molist, l'exposició “Aigua” consta de nou banderoles i 156 llibres estructurats per temes i nivell dels lectors. S’hi parla de núvols, pluja i neu; dels rius i llacs; de la platja i les illes; dels mars i oceans; d’activitats i oficis; animals i plantes, camins i viatges, i vida, entre d’altres. L’exposició es podrà visitar fins al 28 de juny en l’horari de la biblioteca, i també s’han programat visites escolars per a l'alumnat de l'Escola Sant Bonifaci.