al contingut a la navegació Informació de contacte

Arriba el cinema a Vinaixa gràcies al Cicle Gaudí

El cinema a Vinaixa és la nova proposta cultural per aquest 2024.

DIVENDRES 22 DESEMBRE 2023

El cinema a Vinaixa és la nova proposta cultural per aquest 2024. El Cicle Gaudí oferirà a la població una pel·lícula cada mes. D'aquesta manera, el tercer diumenge de cada mes a les 7 del vespre, el Casal Vinaixenc esdevindrà una sala de cinema.

Aquest cicle constitueix un circuit estable de cinema català i compta amb més d'un centenar de sales de projecció repartides per tota Catalunya. És un projecte impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

Durant l'any es projectaran un total de deu pel·lícules, una cada mes, excepte els mesos de juliol i agost. Els films són de proximitat i estan proposats per l'Acadèmia del Cinema Català i es dirigeixen a un públic jove i adult. 

La primera cita a Vinaixa el diumenge 21 de gener amb la projecció Creatura, dirigida per Elena Martín Gimeno i nominada a 15 Premis Gaudí és un film que explora els misteris de la sexualitat infantil en aquesta inquietant història de la relació d'una dona amb el seu cos. Aquesta primera sessió no està recomanada per a menors de 16 anys. 

El preu de cada projecció, estipulat per l'organització del cicle, serà de 4,50 euros. Hi haurà una tarifa reduïda de 3 euros de la qual es podran beneficiar els usuaris amb carnet de la biblioteca de Vinaixa, els majors de 65 anys, els titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació Catalana d’Ateneus de Catalunya. A més, els subscriptors de La Vanguardia, gaudiran d’un 2×1. Les entrades es podran adquirir directament a taquilla.