Dimecres, 24 De Abril De 2019
Plaça dels Arbres, 2, Vinaixa - 25440
Telèfon: 973 17 57 22
Fax:

Salutació

Benvinguts i benvingudesBenvinguts i benvingudes a la pŕgina web municipal de Vinaixa.

Aquesta finestra virtual és un espai que pretén obrir una nova via de comunicació i relació entre el consistori i els veďns i veďnes del nostre municipi. Volem que aquesta web sigui un mitjŕ interactiu i dinŕmic, un punt de trobada i dinterlocució entre tots els visitants.

En aquesta pŕgina hi trobareu tota mena dinformació sobre Vinaixa: serveis municipals, llocs dinterčs, histňria, productes característics, agenda dactivitats i esdeveniments de tot tipus que sorganitzin en el nostre poble.

Ens hem compromčs a actualitzar-la periňdicament, amb lobjectiu que sigui una eina útil per a qualsevol persona que hi entri. Volem que a través de la web ens feu arribar també aportacions o suggeriments sobre aspectes millorables que detecteu en el nostre municipi, per tal daconseguir així que Vinaixa sigui un poble més viu i acollidor.

Aquesta iniciativa sorgeix amb la voluntat dinformar els vinaixencs i les vinaixenques, perň també per a donar a cončixer el nostre poble a tothom qui vulgui saber-ne alguna cosa més o, millor encara, a qui tingui ganes de fer una visita a un poble de les Garrigues, bressol del millor oli del món i conegut per la seva pedra, on segur que sereu molt ben rebuts.

Jordi Sarlé Gallart

Alcalde de Vinaixa  Destacats

Mapa Web