al contingut a la navegació Informació de contacte

Chalet la Cantera

Xalet vacacional

La Cantera és un xalet vacacional de lloguer íntegre amb piscina pròpia, situat a Vinaixa,un lloc molt tranquil per poder descansar amb comoditat. És una casa de luxe pensada per al benestar de les persones, i el seu interior és un espai cultural sobre la pedra natural. 

És un lloc especial en el qual trobar la tranquil·litat i comoditat al costat d’una zona rural on poder descansar i gaudir d'una privacitat i intimitat de somni. Dins del Chalet  trobaràs diferents zones per gaudir de moltes activitats diferents, com pot ser a l'interior de les habitacions la cromoteràpia, els televisors intel·ligents connectats a Internet, la cuina totalment equipada, bugaderia complerta.

A la zona exterior es pot gaudir d'una carpa de 32 m2, gran barbacoa de 5 m de llarg, zona de la piscina realitzada en el seu exterior i interior de marbre travertí amb una zona de platja per als més petits així com alarma per reforçar la seguretat anti caiguda. La piscina té l'aigua salina per gaudir del confort, comoditat i desinfecció de l'aigua. La zona reservada per als nens inclou un parc perquè puguin gaudir de diferents activitats.

www.chaletlacantera.com

Pisc nit.jpg

Document Actions